Menu Sluiten

Leveranciers Vergaderruimtes Huren

Het Bedrijvencentrum Tienen is een heuse kweekgrond. In de loop der jaren ontgroeiden tal van bedrijven ons centrum. Door ons gekweekt slaan ze nu met succes hun vleugels uit, daar zijn we fier op!

Kantoorruimte huren Tienen / regio Leuven

Op zoek bent naar een kantoor in Tienen? Een tijdelijk kantoor of een flexibel kantoor? Geen tijdverlies met files? Dan is het vlot bereikbare BC Tienen de eerste keuze!

Het Bedrijvencentrum Tienen is een heuse kweekgrond. In de loop der jaren ontgroeiden tal van bedrijven ons centrum. Door ons gekweekt slaan ze nu met succes hun vleugels uit, daar zijn we fier op!

Wanneer u kiest voor Bedrijvencentrum Tienen, kiest u voor gastvrijheid, service en flexibiliteit. Wij voorzien alles voor uw ideale uitvalsbasis, of u nu een starter, groeiende kmo of ervaren zelfstandige bent.

Onze diensten:

Het BC Tienen presenteert zich als een echt dienstencentrum ten aanzien van zijn huurders. Het secretariaat verzorgt ondermeer het onthaal van uw bezoekers,  onderhoud en bewaking van gemeenschappelijke ruimten,…

Het Bedrijvencentrum Tienen fungeert als een reëel en effectief contactplatform voor startende ondernemers. U praat tijdens de koffie of lunchpauze met collega-ondernemers, u wisselt ervaringen uit, u leert van mekaar. 

Uw klanten en leveranciers ervaren het Bedrijvencentrum als een dynamische en professionele omgeving. Die dynamiek wordt op gang gebracht en gehouden door het samenspel van huurders en management/secretariaat van het Bedrijvencentrum.

Meer weten over het Bedrijvencentrum Tienen? Contacteer ons hier.

00346160034616

More info

tags: Bedrijven Centrum – Kantoor Huren – Kantoorruimte Huren Regio Leuven – Kantoorruimte Huren Tienen – Oplossingen Vergaderruimtes Huren – 

Wenst u meer info over leveranciers vergaderruimtes huren kijk dan vlug op https://www.bctienen.be/ | Leveranciers Vergaderruimtes Huren


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers vergaderruimtes huren

NO AI

kerkstraat gent infoservizo.be contacteer ons welkom bij servizo onze dienstverlening vergaderruimte transparante prijzen kantoorruimtes vacatures facilitair beheerder stage facilitair medewerker contact welkom bij servizo onze dienstverlening vergaderruimte transparante prijzen kantoorruimtes vacatures facilitair beheerder stage facilitair medewerker contact happy people perform better op zoek naar een nieuwe werkplek in een duurzame en groene kantooromgeving servizois als werkplekinnovator en growth accelerator gespecialiseerd in de verhuur van werkplekken vergaderruimtes en kantoorruimtes leveranciers vergaderruimtes huren bedrijf Van zelfstandigen tot ondernemers starters en groeiers tot tenslotte gevestigde ondernemingen vinden bij servizo hun.

kantoren industrieel winkels investeringen vacatures nieuws contact pand toevoegen bedrijfsvastgoed te huur koop in gent kantoren te huur in gent kantoren te koop in gent magazijnruimte te huur in gent bedrijfspanden te koop in gent winkels te huur in gent handelspanden te koop in gent poortakker gent uitstekend gelegen en instapklare kantoren te huur aan de loop in gent… Mcsquare gent gent duurzame nieuwbouw kantoren te huur in het quantum gebouw in de oude dokken in gent… Latem business park deurle sintmartenslatem kantoren te huur m in totaal in latem business park op een zichtligging langs de kortrijksesteenweg in sintmartenslatem bij gent… Axxes business park b merelbeke kantoren te huur in het axxes bedrijvenpark in merelbeke bij gent langs de e snelweg brusseloostende… Ghent port side desteldonk gent kantoren te huur in de haven van gent in een gesloten en beveiligd bedrijvenpark dat bestaat uit magazijnen en kantoorgebouwen…. Loods gent kantoorruimte met werkplaatsen te huur in uniek concept in de voorhaven van gent…. Meetdistrict gh.

Het domein van Leveranciers vergaderruimtes huren

te huur te koop verkopen verhuren waardebepaling mijn favorieten stuur naar een vriend over creas referenties nieuws vacatures contact type zoek op type waar bent u op zoek zoeken lijst kaart te huur magazijn in industriezone te evergem . Maand excl. Kosten dossiernummer liggingevergem oppervlakte.m omschrijving betreft een bedrijfsgebouw gelegen in bedrijventerrein met openbaar karakter De kosten van leveranciers vergaderruimtes huren Het magazijn heeft een totale oppervlakte van .m en beschikt over een volledig afgesloten en uitgerust kantoor. Het pand beschikt over een sociale ruimte van m met kitchenette alsook sanitair met douches en een vergaderruimte. Op de verdieping is er een open kantoorruimte van m ook met kitchenette. Het magazijn heeft de afmetingen b m x l m en een vrije hoogte van m. Uitrusting polierbeton twee sectionaalp.